Partners

Kronen

Multiweigh

Innovatief, betrouwbaar en precisie in weegtechniek: Multiweigh ontwikkelt en produceert al meer dan twintig jaar kwalitatief hoogwaardige multiheadwegers en complete turnkey oplossingen voor de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Naar bedrijfswebsite

 

Marco

Toonaangevende software gecombineerd met hoogwaardige hardware: Marco levert efficiënte oplossingen waarmee bedrijven in de vers verwerkende industrie, de voedingsmiddelenindustrie en de receptuurindustrie hun productiviteit optimaliseren.

Naar bedrijfswebsite

GKS
zemic

Zemic

Een hoge kwaliteit en een grote diversiteit aan producten: Zemic, dat in 1965 opgericht werd door de Chinese luchtvaartindustrie, is een leverancier en producent van krachtopnemers, rekstroken en sensoren.

Naar bedrijfswebsite

systec

Systec

Innovatief en flexibel:
Systec produceert industriële weegindicatoren & batchingcontrollers die precies zijn afgestemd op de eisen van weegschalenfabrikanten, systeemintegrators en installatiebouwers.

Naar bedrijfswebsite

Revere Transducers

Hoogwaardige gewichtsindicatoren, sensoren en load cells: Revere Transducers biedt een brede selectie producten voor industriële weegbehoeften.

Naar bedrijfswebsite

Avery Weigh-Tronix

Pure deskundigheid en uitgebreide service: Avery Weigh-Tronix biedt hoge kwaliteit weegapparatuur voor dagelijks, intensief industrieel gebruik.

Naar bedrijfswebsite

nl_NLNederlands