Kersten Integrated Weighing gaat verder als iWEIGH

Na twee decennia  van vakmanschap in de weegindustrie, zet Kersten Integrated Weighing nu koers naar een nieuw tijdperk. Het bedrijf, opgericht en geleid door gedreven vakspecialist Jan Kersten, kondigde vandaag aan dat het een strategische transformatie heeft ondergaan en aan een nieuw hoofdstuk begint onder de naam iWEIGH.

Met zijn jarenlange ervaring heeft Jan Kersten altijd gewerkt aan slimme oplossingen voor zijn klanten. Zijn passie voor ontwerp en toewijding aan het vak hebben geleid tot het succes van Kersten Integrated Weighing. Toch groeide bij hem het verlangen naar een structurele doorontwikkeling van zijn bedrijf. Op zoek naar een partner met dezelfde passie, gedrevenheid en vakkennis, vond hij in ons de perfecte match en besloten we samen verder te gaan als iWEIGH.

‘De tijd is rijp om een stukje bescheidenheid los te laten.’

Deze nieuwe naam weerspiegelt niet alleen de internationale ambities van het bedrijf, maar benadrukt ook dat het wegen diep geworteld zit in de bedrijfscultuur. Directeur Menno Jongsma: “Er liggen zoveel nieuwe plannen, kansen en ideeën. Het netwerk is vergroot en het kennisteam is uitgebreid. Daar hoort een nieuwe naam bij.” Een van de belangrijkste doelstellingen is om de verworven kennis te standaardiseren en deze met de wereld te delen. “Als je zulke goede dingen maakt, is het zonde om je bereik niet te vergroten. De tijd is rijp om een stukje bescheidenheid los te laten. Het doel is de wereld te laten zien wat we in huis hebben én hen hiervan te laten profiteren.”

Innovatieve oplossingen waar de weegindustrie echt naar verlangt

Menno: “De thuisbasis blijft Oisterwijk, maar de sales-, service-, engineering- en supportafdelingen zullen uitgebreid worden. De slogan, ‘Wij weten wat wegen is’, benadrukt dat onze expertise verder gaat dan alleen wegen. We hebben diepgaande kennis van constructie en besturing, wat ons in staat stelt om nauwkeurig in te spelen op de wensen van onze klanten. Met exclusieve partners zoals MARCO Ltd. en Multiweigh GmbH hebben we met iWEIGH alle benodigdheden in huis om innovatieve weegoplossingen te leveren waar de industrie echt naar verlangt. We zijn vastbesloten om elke weeguitdaging aan te gaan. Met het comfort van onze gezamenlijke opgebouwde kennis en ervaring en met dezelfde passie en enthousiasme als toen we voor het eerst begonnen.”

Kersten Integrated Weighing
nl_NLNederlands