Selected partner Multiweigh sinds maart 2022

iWEIGH Integrated Weighing BV wordt de selected partner voor Multiweigh in de Benelux

Met gepaste trots kondigen wij aan dat we de selected partner voor Multiweigh weegsystemen zijn geworden in de Benelux. Frank Schmehl (CEO Multiweigh):

“De vraag naar onze weegsystemen is erg gegroeid. En daarmee ook de vraag naar technische ondersteuning en advies. Om hierop in te spelen, zijn we op zoek gegaan naar een hoogwaardige, lokale partner die deze service uitstekend kan bieden. Het maakt ons trots dat we deze partij gevonden hebben in iWEIGH. Met meer dan twintig jaar aan vakmanschap en ervaring op zak, durven we met een gerust hart de technische ondersteuning bij hen neer te leggen.”

Service, kennis en spare parts dichter bij de klant

Multiweigh heeft het leveren van de allerhoogste kwaliteit en het verlenen van de beste service als hoogste prioriteit. Deze ontwikkeling geeft hen de kans om de laatste naar een hoger plan te tillen. “We brengen hiermee namelijk de kennis en de onderdelen letterlijk dichter bij de klant. We slaan onze handen ineen voor een nóg stevigere basis. Het resultaat? Een optimale support en zo kort mogelijke responstijden.”

Wat gaat er voor relaties veranderen?

Concreet betekent deze verandering van dealership voor bestaande Multiweigh relaties dat wij van iWEIGH de nieuwe contactpartij zullen zijn wat betreft service, sales en facturatie. Ondertussen blijft Multiweigh de focus houden op ontwikkeling en innovatie en blijven zij onder het kwaliteitslabel ‘Made in Germany’ de meest betrouwbare, eersteklas machines produceren.

nl_NLNederlands